O čem je tento blog?

Praha, Czechia
!!!!!!!!!!!!!! www.scat.webnode.cz !!!!!!!!!!!!!

pondělí 20. října 2008

Psí toaletní otrok 5.část

... "Koťátka, jdeme se převléknout!" ozval se přítulný blondýnčin hlas. Brunetka mi ještě naposled mokře olízla tvář a pak se zvedla na nohy. Na chvíli se mi všechny tři ztratily z očí, pochopil jsem však, že odcházejí. Vypadalo to na chvíli zaslouženého odpočinku.
Dívky se však vrátily velice záhy, vlastně to netrvalo ani pět minut. Když jsem je spatřil, propadl jsem obrovskému údivu. Plavky byly pryč, slečny teď na sobě měly sexy body z lesklé černé kůže a černé silonky s podvazky. Jejich naditá prsa se přelévala v obrovských výstřihách, které schovávaly prakticky jen bradavky. Vypadaly neuvěřitelně sexy. Na nohou teď měly všechny tři kožené černé kozačky na jehlovitých podpatcích.
"No? Odpočinul si náš hafan?" zeptala se úlisně rusovláska a mrkla na blondýnku. Ta si přede mnou podřepla a já spatřil v její ruce obludnou černou plynovou masku. Z otvoru směřujícího k ústům vedl dlouhý a široký kabel. Blondýnka mi nasadila masku na hlavu, připadala mi těžká a páchla usazenou močí. Navíc vzduch, který přicházel pouze kabelem, byl velice teplý a nezdravý.
"Na oboječek si zvykneš, pejsku," chlácholila mě blondýnka. "Máš ho, aby ses naučil nebryndat!" Nad jejími slovy jsem nemusel přemýšlet dlouho. Dívky popadly černý kabel masky a zatáhly za něj, takže jsem se musel plazit vyschlou trávou po kolenou, dokud jsme nedošly k plastikovému stolku, pod kterým jsem dívky dopoledne vypíjel. Blondýnka si pohodlně sedla na židli, roztáhla své svůdné nohy v silonkách a odkryla tak skrytý kruhový otvor v klíně. Kožený oděv teď těsně přilehl k zakončení kabelu a blondýnka jej ještě utěsnila zakroucením. Můj obličej byl spojen s blondýnčiným rozkrokem bezmála metr dlouhým plastikovým kabelem. Dívka se úlevně protáhla a začala se roztomile culit. Zpočátku jsem nechápal, ale pak se náhle má ústa ocitla v teplém přívalu tekutiny. Trošku vteklo mezi rty a já ihned poznal, že jsou to chcanky. Blondýnka tedy nadšeně čůrala do mé masky. Rozhodl jsem se nepolykat další odporné doušky a nechal pusu zavřenou. To však byla chyba. Maska na mé hlavě dokonale těsnila, ven jsem se díval jen přes plexisklový průzor, takže hladina ostře čpící moči stále stoupala. Když dosáhla k nosu a já byl do zlatavé tekutiny bezmocně ponořený, pochopil jsem, že polykat prostě musím.
Zoufale jsem otevřel ústa a měl je hned plná chcanek, hořkých a pálivých. Polykal jsem jako o život, protože čůrání neustávalo a neustále hrozilo, že hladina pohltí i můj nos a já nebudu moct dýchat. Blondýnka byla velmi spokojená a smála se. Konečně domočila a pozorovala, jak se snažím vypít poslední doušky z nitra masky. Nohou do mě silně strčila, já upadl na záda a rozlil si tak čůrání po obličeji.
To už ale kdosi zatáhl za kabel a donutil mě tak opět pokleknout. Přes plexisklo, zalité žlutými kapkami, spatřil jsem nažhavenou brunetku. Už si rychle šroubovala kabel do klína a než se stačila uvelebit v křesílku, teplý pramen se prodral na má ústa. Muselo se jí chtít velmi silně čůrat. Tentokrát jsem polykal od začátku, ale slečna močila velmi silně, takže mé tváře se za chvíli stejně ponořily do zlatavého nektaru. Byl to velmi nepříjemný pocit, protože neustále hrozilo nebezpečí udušení. Dívky pozorovaly, jak zoufale polykám jejich chcanky a skvěle se u toho bavily.
"No tak, nemůžeme našeho pejska tak dlouho mučit," řekla nakonec rusovláska, přistoupila ke mně a sundala mi z hlavy masku. Čerstvý vzduch mě okamžitě posílil. Padl jsem na břicho vyčerpáním, ale vděčně líbal slečninu botu. "No tak, to stačí, otroku," přikázala mi rusovláska, "máš úplně mokrý obličej, chceš mi snad umazat boty?!"
Něco mě dloublo do boku. Otočil jsem se a viděl blondýnu, jak se nade mnou sklání a podává mi sklenici s šumící minerálkou. Myslel jsem, že se mi to zdá. Po celodenním pití moči pro mě tahle sklenka představovala pravý poklad. "Vypij to a rychle!" přikázala ještě slečna a naklonila číšku. Lokal jsem jako o život, voda mi tekla po bradě. Vzápětí jsem si však uvědomil, že minerálka má podivnou příchuť. Zatočila se mi hlava a zatmělo se mi před očima. Uslyšel jsem tlumenou hudbu a otevřel oči. Ležel jsem na měkkém gauči s kožešinou, oblečený v trenkách a bílé košili. Ruce jsem měl svázané za zády. Když jsem se rozhlédl, spatřil jsem komfortně zařízený obývací pokoj se zatemněnými okny. Intimní světlo vycházelo jen z lustru.
"Ach, pejsek se nám probudil," ozval se povědomý hlas a já spatřil brunetku, jak vchází do místnosti, oblečená do průsvitných červených body. Jemná síťovina obepínala celé tělo a velká slečnina prsa se v ní přímo nadouvala. Na nohou měla má paní černé samodržící punčochy a samozřejmě vyleštěné střevíčky.
"To je moc dobře, budeme ho potřebovat," odpověděl další známý hlas a do pokoje vstoupila i blondýnka s rusovláskou. Ta byla oděna úplně stejně jako brunetka, jen její body mělo černou barvu, takže její rudé vlasy v přítmí pokoje svůdně svítily. Blondýnka zůstala věrná svému oblíbenému saténu. Měla na sobě lesklá stříbrná tanga a ze stejného materiálu také stříbrnou podprsenku, která však nedokázala pojmout její obrovská ňadra. Krásné nohy byly potaženy bílými samodržícími punčochami, obuté do bílých střevíčků s ostrým podpatkem. Jedna vedle druhé vypadaly slečny jako neskutečně svůdné bohyně krásy.
Rusovláska si sedla do hlubokého měkkého křesla, široce roztáhla nohy a beze slova si ukázala prstem do klína. Váhal jsem asi příliš dlouho, protože mě jedna ze zbylých dívek prudce shodila z postele na prkennou podlahu. "Ty neumíš poslechnout?!" ozval se rozzlobený blondýnčin hlas. "No dobře, potřebuješ vedení!" V tu chvíli jsem měl na krku stahovací obojek s připnutým vodítkem. Blondýna je podala rusovlásce a ta jím bez varování prudce trhla. Svalilo mě to k jejím nohám. "Tak budu čekat ještě dlouho?!" rozkázala má paní. Okamžitě jsem se zvedl na kolena a strčil hlavu mezi rusovlásčiny nohy. Díval jsem se teď přímo do rozkroku, prosvítajícího přes černý proužek síťoviny. Slečna mě popadla za temeno a vtlačila si můj obličej na kundu. Ucítil jsem závan usazené moči z nemyté vagíny.
"Pij! A běda ti, jestli něco ukápne do toho křesla!" zasyčela slečna výhružně a já okamžitě pohltil rozevřený rozkrok do úst. Vzápětí mi na jazyk stříknul první hořký pramínek a pak začal tryskat prudce a souvisle. Lokal jsem jako blázen, s hlavou vtulenou mezi roztažené slečniny nohy. "Sluší ti to, lásko, když tě náš pes vypíjí," řekla svůdně brunetka, sedla si na kraj křesla a začala se s rusovláskou vášnivě líbat. Nic z toho jsem neviděl, protože dívka neustále močila do mých úst a tlačila si mou hlavu mezi stehna. Pak proud ustal. Ještě jsem pohotově olízal mokré body od přebytečných kapek a poslušně zůstal s ústy přitisknutými k počůrané kundě.

autor: Urofil

Žádné komentáře: