O čem je tento blog?

Praha, Czechia
!!!!!!!!!!!!!! www.scat.webnode.cz !!!!!!!!!!!!!

pondělí 20. října 2008

Psí toaletní otrok 2.část

.... Má paní ještě několikrát vzrušeně vydechla, protáhla se jako kočka, ale pak se zadívala na svůj klín a zamračeně mi vynadala: "Podívej, cos provedl s mýma plavkama, ty nevychovaný čokle!" Znovu jsem se zahleděl do počůraného rozkroku, zamazaného hnědým lejnem. Blondýnka ostře páchla.
"No? Ty plavky si teď můžeš nechat, sotva v nich ještě můžu jít mezi lidi!" řekla rozmazleným hlasem, vstala a ladným pohybem si stáhla mokrý oděv z těla. Spatřil jsem její nahé, dokonalé tělo, měla teď na sobě jen černé lodičky. Přistoupila blíž a zálibně se dívala na mou mokrou hlavu, obličej zahnědlý jejím hovnem a žlutou čpící kaluž na podlaze kolem mě. Vymáchala si špičku střevíce v moči a strčila mi ji do pootevřených úst. Poslušně jsem cucal její botu jako lízátko a ona při tom laškovně mručela: "Ano, ty plavky ti daruji. Můžeš se s nimi mazlit, dokud budeš chtít? vlastně, dokud JÁ budu chtít."
S těmi slovy vytáhla lodičku z mé pusy, špičkou mokré botky nabrala počůrané plavky z podlahy a hodila mi je přes hlavu. V okamžiku jsem byl oslepen a vnímal jen ostrý pach moči a také aroma výkalů. Zoufale jsem zakroutil hlavou v rámci svých chabých možností, ale to bylo samozřejmě zcela zbytečné. Slyšel jsem jen blondýnčino zachichotání a pak vzdalující se kroky. Osaměl jsem v páchnoucí tmě.
Za několik dlouhých chvil zavrzala podlaha a pak mi kdosi stáhnul mokré plavky z obličeje. Když jsem se rozkoukal, spatřil jsem brunetku v azurových plavkách. Tvářila se tak lhostejně, jako bych v místnosti vůbec nebyl, ani do očí mi nepohlédla. Jen si znuděně sedla naproti mně přímo do loužičky blondýnčiny moči, roztáhla mlčky nohy a mně se naskytl chvilkový pohled do jejího flekatého zaschlého klína. Trvalo to však jen nějaké dvě vteřiny, pak mě brunetka uchopila za chomáč vlasů a neurvale mi vtlačila obličej do plavek. V okamžení jsem měl mokrý nos, protože má paní začala prudce čůrat. Přisál jsem se rozevřenými rty na plavkovinu a lokal koncentrovaný horký pramen. Močila mi do úst asi minutu a po celou dobu mi mlčky tlačila hlavu mezi svá roztažená stehna. Znal jsem své povinnosti dokonale, proto jsem vyčkal, až brunetka dočůrá, a když se proud zastavil, ještě jsem vystrčeným jazykem mokré plavky několikrát dlouze a pomalu olízl. Má paní se teď postavila a konečně mi začala věnovat pozornost.
"Jsi nemožně špinavý pes! Jak to, že tě v útulku nenaučili čistotě? Ještě jsi asi nesloužil u žádné přísné paničky, že? No, co se dá dělat! Určitě neumíš ani používat příbor?" Brunetka zamyšleně kroutila hlavou, jako by mluvila spíš k sobě samotné. Pak se porozhlédla po latríně a vystrčila nohou z jednoho temného rohu rezavý kastrůlek. Byla v něm i bílá plastiková lžíce.
"Dobře, ujmu se tě sama, pejsku. Naučíš se jíst lžičkou!"
Brunetka se ke mně otočila zády, prstem si odhrnula mokrý proužek plavek ze zadku a klekla si přede mě do loužičky. Nastrčila mi zadek před obličej a rozkázala, abych ji lízal. Bez váhání jsem strčil jazyk mezi půlky a snaživě vylizoval slečnin konečník. "Lízej mi tu prdel pořádně, otroku!" zvýšila nespokojeně hlas a rukou mi vtlačila nos mezi půlky, takže jsem zalapal po dechu. Vystrašeně jsem se bořil do slečnina zadku a lízal ji jako pominutý. Asi po minutě se mi naštěstí vysmekla a dřepla si kousíček dál, abych měl na její prdelku hezký výhled.
"Tak. Nejdříve papání, a pak lekce v dobrém chování," zažertovala si brunetka, přistrčila si rezavý kastrůlek mezi nohy a s hlasitým zatlačením z ní vypadlo veliké tmavé hovno. Svinulo se na dno hrnce jako masivní živý had a v blízkosti mé hlavy silně zasmrdělo. Při představě svých budoucích chvil se mi rozklepala brada.
Má paní si zakryla zadek plavkami, sedla si vedle mé hlavy, uchopila lžíci a zálibně její hranou rozkrojila své lesklé lejno na dvě poloviny. Celý páchnoucí výkal pak v misce rozvrtala na odpornou kaši a nabrala děsivě veliký kus na lžíci. Zděšeně jsem vykřikl, ale slečna mi chytla rukou spodní čelist, donutila mě otevřít ústa a bleskově mi do nich strčila naloženou lžíci.
"Papej hezky, ty náš psí drahoušku!" smála se pobaveně a přidržovala mě stále za čelist, abych nemohl hnědou kaši vyplivnout. Chuť byla odporná, ale věděl jsem, že musím polknout. Dokázal jsem to jen s krajním sebepřemáháním, ale brunetka zatím vytáhla prázdnou lžíci z mé pusy a rychle ji naložila dalším kusem hovna. Musel jsem žvýkat a polykat stále rychleji, dokud ve mně nezmizelo celé slečnino šťavnaté lejno. Měl jsem teď pusu celou špinavou od dívčiných výkalů. Na mé tváři byly kusy zaschlého blondýnčina hovna a spousta čerstvé brunetčiny kaše. Mé počůrané vlasy mi padaly do čela a já byl úplně zlomený.
"No copak se to tady děje?" ozval se překvapený dívčí hlas. To na latrínu vstoupila rusovláska. Sotva přejela pohledem přes můj zmučený obličej, vzrušilo ji to natolik, že si strčila dlaň do klína a začala si přes černé plavky honit klitoris. Bylo to zřejmě zcela podvědomé chování. Brunetka se spokojeně usmívala a poodstoupila stranou, aby udělala své milence místo. Rusovláska si přede mnou dřepla, nadzvedla mi dvěma prsty volné ruky bradu a pečlivě si prohlížela mou umazanou tvář. Pravačkou si přitom stále dráždila klín. Pak se postavila a rozkročila se vzpřímeně nad mou hlavou, takže jsem ji neviděl. Až prudká horká sprcha mě upozornila na to, že slečna mohutně čůrá, a to z výšky dobrého metru. Moč se mi rozstřikovala po hlavě a stékala mi protivně do očí, ale rusovláska s brunetkou se pobaveně smály a ještě mě provokovaly poznámkami, jako: "Panička je na tebe moc hodná, že tě tak hezky umývá, otrůčku!"
Uprostřed této "vodní" procedury vstoupila do kůlny také blondýnka, přilákaná smíchem svých milenek. Zpočátku cosi vyčítavě prohodila směrem k brunetce (jako že ji zapomněly zavolat na tak skvělou podívanou), ale po chvilce se dobře bavila spolu s ostatními. Nakonec, očividně vzrušená, sedla si s roztaženýma nohama přede mě, nechala na sebe dopadat rusovlásčinu moč a já se díval do jejího klína. Měla teď na sobě pouze bílá saténový tanga, její mohutná prsa se však třpytila v celé své nahé kráse. Rusovláska ještě počůrala blondýnčinu hruď, pak si nade mnou dřepla a otřela si svou pochcanou kundu do mých mokrých vlasů.
"Už mi došla šťáva, holky," řekla téměř omluvně a pohladila si počůrané černé plavky v rozkroku.
"To nevadí, náš pejsek nepřijde zkrátka!" zasmála se nebezpečně blondýnka a přitáhla si mou hlavu na kundu. Má naděje, že si nebude chtít potřísnit své nové kalhotky, brzy pohasla. Ve slečnině klíně se záhy objevilo lesklé mokré kolečko a žlutá kaňka se rychle zvětšovala. Tlak dlaně na mé temeno znamenal totéž, jako by dívka řekla: "Pij, a rychle!" snaživě jsem olízl čůrající klín právě ve chvíli, kdy se pramínek prodral skrz saténová tanga. Pohltil jsem blondýnčinu kundu mezi rozevřené rty a nechal si poslušně močit do úst. Dívka spokojeně vrněla, zaklonila se, prohrábla si vlasy a nechala si od brunetky a rusovlásky cucat zduřené bradavky. Krásné slečny se tady oddávaly skutečné lesbické show a já měl pocit, že na mě snad zapomněly. Blondýnka už totiž před nějakou chvílí dočůrala, ale stále mi tlačila hlavu mezi svá stehna a nevyžadovala ani oblíbené lízání....

autor: Urofil

Žádné komentáře: