O čem je tento blog?

Praha, Czechia
!!!!!!!!!!!!!! www.scat.webnode.cz !!!!!!!!!!!!!

pondělí 20. října 2008

Otevřené okno od Karen

Stalo se to v uprostřed léta, v sobotu ráno kolem deváté. Třiceti-čtyřletá Megan sešla do kuchyně - úplně nahá.Byla to krásná žena, s těžkými ňadry s růžovými bradavkami. Úzký pas přecházející do svůdných boků. Dlaněmi si přejela po zadečku a přešla ke kredenci.Naproti, osmnáctiletá Brenda zahlédla nahou starší ženu. Kuchyňská okna byla od sebe vzdálená ne více než 10 stop. Brenda se chvíli dívala, stojíc u okna. Nebyla lesbička, ale všimla si, že jí tato rusovláska dost přitahuje. Hlavně si všímala jejích plných prsou. Také zpozorovala, ženu odnaproti jak začíná masturbovat. To Brendu hrozně ohromilo, protože něco takového ještě neviděla. Megan masturbovala jen chvíli, pak si olízala prstíky dosucha a otevřela kredenc. Vzala si čínský porcelánový talíř, sklenici na šampaňské a sedla si na stůl. Nádobíčko si položila na stůl a znovu začala masturbovat.
V tu chvíli už Brenda věděla, že touží po snímcích té ženy a rychle si došla pro Polaroid. Když se vrátila k oknu, žena dřepěla na stole a držela si skleničku před pičkou. 'Co chce dělat?' Brenda se podivila, když žena začala do své sklenicky močit. Potom se žena otočila svým plným zadečkem směrem k Brendě a začala se vyprazdňovat na talířek! A nebylo to hovno normální velikosti. Brenda nikdy neviděla žádnou dívku vyprazďnovat se, ale ona sama nikdy takové hovno neudělala. Hovno bylo stočeno od jednoho konce talíře k druhému a zpět! ... a Brenda si znovu uvědomovala jeho délku. mnohemkrát větší, než kdy ona sama vytlačila.Žena sesedla ze stolu, otočila se a sedla si před talířek. Bylo to tak neskutečné, Brenda se dívala, jak žena bere skleničku s močí a zveda ji ke rtům! Ona pila vlastní moč! Brenda si udělala snímek. Položíc skleničku na stůl, vzala si do ruky příbor. Uřízla kousek hovna, položila nůž na talířek a pozdvedla vidličku k ústům! Brenda se dívala, jak žena strčila hovno do pusy, zavřela ústa a začala žvýkat! Ta ženská jí vlastní hovna! Brenda si udělala ještě dva snímky. Kousek po kousku, hovno mizelo z ženiných ústech! Ona to jedla! Jedla svoje hovna!Brenda ještě udělala pár snímků, než vyfotila film a přála si, aby měla filmu více, ale nedalo se nic dělat. Když žena dojedla ze svého talířku a dopila skleničku začala znovu masturbovat. Když se dodělala, vstala, umyla talířek, příbor a odešla z kuchyně.
Wow...to byla ale oplzlost! Brenda si vzala si snímky do ložnice, a prohlížela si jeden po druhém. A z nějakého důvodu začala vlhnout...Několikrát za den, se Brenda dívala na své fotky... dokud se nerozhodla jednat. Strčila fotky do obálky a odešla z bytu. Ve městě vyhledala kopírku a když se ujistila, že v okolí nikdo není, udělala si kopii od každé fotografie. Duplikáty i fotky strčila zpět do obálky a vrátila se domů si je znovu prohlédnout. Brzy zjistila, že černobílé duplikáty příliš neukazují ženinu tvář, narozdíl od druhé půlky, na které bylo vidět ženu, jak močí, kadí, pije, jí a dokonce jí je vidět i do obličeje. V hlavě Brendy se začínal rodit plán:V pondělí ráno, než žena odešla do práce, Brenda zůstala venku a čekala. Srdce jí bušilo, když žena vyšla ven. Byla přitažlivě oblečená a s make-upem. Oblečená ale byla velice konzervativně...určitě pracovala na nějakém důležitém místě. Brenda šla za ní až do města to pojišťovací firmy. Tak tady pracuje, Brenda si zapamatovala adresu a jméno firmy. Pak odjela zpět domů. Podívala se do Zlatých stránek a vytočila číslo. Ptala se po žene, neznámého jména, ale popsala ji ženě do telefonu. Žena na druhém konci drátu hned poznala po kom se Brenda shání a prozradila, že ta žena se jmenuje Megan. Když žena domluvila, přepojila Brendu na číslo k Megie domů, Brenda pověsila. 'Mám jí'.Brenda právě začala studovat na vysoké a dnes měla přednášky jen dopoledne. Po škole šla nakupovat. Rozhodla se, že na večer si musí koupit nějaké nové oblečení.
Když přišla domů, vyzkusila si nové šaty. Chtěla být přitažlivá jako Megan. Svlékla se a dala si dlouhou klidnou koupel. Než vylezla z vany, uběhla hodina. Daší hodinu strávila modelováním skvělého módního účesu a líčením.Tou dobou se už blížila sedmá hodina. Ještě se ujistila - Megan byla doma. Brenda si vzala duplikáty fotografií a odešla k Megan. Zazvonila na zvonek dveří 4-B a za moment se dveře otevřely."Ano, můžu ti pomoci?" zeptala se Megan."Ano, jsem vaše sousedka," s úsměvem začala Brenda "Myslela jsem si, že jsem měla příjít se představit. Jmenuji se Brenda." a podala Megan ruku."Anoj, já jsem Megan." podala Brendě ruku a ustoupila, aby mohla vejit."Máš nádherný byt," řekla Brenda a vešla dovnitř."Díky." Megan si sedla."Už jsem vás jednou viděla a chtěla jsem se s vámi seznámit," řekla Brenda."Báječné," Megan poznamenala. "Znáš se i s ostatními nájemníky?"Brenda potřásla hlavou 'ne'. "Nastěhovala jsem se sem teprve před měsíce. Studuji na univerzitě.""To je skvělé, vzdělání je hodně důležité pro vše co jedno budeš chtít jednou dělat." usmála se znovu Megan. "Máš nějaký zvláštní důvod, proč sis vybrala právě mě ze všech nájemníků?"Brenda přikývla, "Jo, je. Chci si s tebou o něčem promluvit.""Ó, copak?" Megan se přesunula blíže k Brendě. "Problémy s chlapcem?""Ne, nic takového." Brenda zpozorovala jak si Megan sedla blíže."Tak co tedy?" zeptala se znovu Megan. "Povídej, můžeš mi důvěřovat.""Tedy...." vybírala Brenda opatrně slova. "Něco jsem viděla, ale nevím jak to říci.... ale někomu to říci musím.""Můžeš to říci mě," Megan poznamenala. "Pokračuj, nikomu to neřeknu. Slibuji."'To se vsadím,' pomyslela si Benda. "Viděla jsem ... viděla jsem jednu ženu dělat něco opravdu nechutného."Megan se zachvěla. "Nechutného?""Dělala něco opravdu odporného!" Brenda se podívala Megan zpříma do očí.Megan se znovu zachvěla ... "Oh?""Udělala jsem pár fotek jak dělá......" Brenda si všimla změny v držení těla Megan.
"Fotek, jak dělá...co?!" zbledla Megan ."Tohle," Brenda sáhla do kabelky pro fotky. "Tady."Třesoucíma rukama vzala Megan obálku. Duplikáty fotek jí vypadly do ruky a ona jen zalapala po dechu. Ačkoliv snímky byly jen černo-bílé, Megan hned poznala, že je na nich ona. Třesoucím se hlasem se zeptala:"Kolik chceš?""Myslíš peníze?" usmála se na třesoucí se ženuMegan prikývla.Brenda potřásla hlavou 'no'. "Nechci peníze.""A co tedy?" s obavou zeptala se Megan.
"Budeš jíst MOJE hovna!" usmála se Brenda."Ne!" Megan se odtáhla."Bojím se, že nemáš moc na výběr," odpověděla Brenda. "Připomínám, že snímky jsou okopírované a originály mám uložené na bezpečném místě. Ne doma. Jsou uloženy v bezpečnostní schránce v bance," vysvětlovala Brenda . "Copak by se asi stalo, kdyby se tyto snímky dostaly do vaši firmy?""Ty bys to udělala?" Megan sklouzla k Brendiným kolenům. "Prosím, neposílej je do firmy. Prosím ...Udělám.... udělám... všechno!"Brenda se usmála, "Vím že uděláš .... A KDYKOLIV když si řeknu! Mohla bych přicházet každý den!""Každý den?" Megan ztěžka polkla. "To mi bude zle!""Možná," znovu se usmála Brenda. "Ale ne dnes. Chci si pro tebe jedno hezké velké připravit!" Brenda se zvedla. "Už půjdu, ale buď připravená KDYKOLIV chci tě TY ODPORNÁ KUNDO!" S těmito slovy Brenda odešla.Megan přemýšlela o tomto mladém děvčeti téměř nepřetržitě několik dnů a už si začala myslet, že byla jen výplodem její mysli. Nicméně další sobotu ráno zazvonil domovní zvonek:Megan otevřela dveře a spatřila Brendu. Dívka nečekala na pozvání a rovnou vešla dovnitř."Jsi připravená na velkou snídani?" usmála se
"Začala jsem si myslet, že je to všechno vtip," povzdychla si Megan."Vtip? Víš dobře, že jsem to myslela vážně!" Brenda si sedla. "Ale vidím, že nejsi připravená... Vzpomínáš si, že JSEM ŘÍKALA, čekej mě každý den!""Takže to myslíš vážně?" Megan se zachvěla.Brenda si stoupla ... "Chystám se ti vysrat přímo do pusy ... A HODNĚ! Ale nechci ti posrat tvář takovou, jako je. Udělej si nějaký make-up. Ať mám pěkný záchodek!"Megan ztuhla, nevěříc svým uším ... pomalu se otočila ke koupelně s pocitem odevzdání. Tam si přečísla vlasy, a začaa se líčit a dávala si hodně načas. Než skončila, Brenda vešla do koupelny.
"Hmm to za ten čas stálo. Bude fajn srát do takové pěkné tvářičky!" zasmála se Brenda.Megan položila šmínky a otočila se k Brendě ... "Nechceš si to prosím ještě rozmyslet?""Rozmyslet? Bože, NE, Těšila jsem se na to celý týden! Pospíchej," Brenda zavrčela. "Budu MOC zlá!"Megan si povzdychla a pokončila svuj make-up."Máš někde velké zrcadlo?" zeptala se Brenda."Ano v ložnici," řekla Megan."Fajn, uděláme to tam. Běž...veď mě."V ložnici Brenda spatřila zrcadlo pres celou zeď. "Hmm to bude dobré. Svlékni se ... lehni si na záda, přímo před to zrcadlo," poroučela si Brenda. "Chci vidět jak od toho budeš mít tvář ... CHCI SE NA TO DÍVAT!"Megan se svlékla a lehla si na postel. Brenda si dřepla nad její tvář.
"Hladová?" usmála se Brenda. "Doufám, že ano, protože jsem nesrala od čtvrtka! Tři dlouhé dny jsem nesrala. Tešíš se na to, viď?" Brenda zavrčela a zatlačila. Nic nešlo ven. Parkrát to zkusila, tlačic se ze všech svých sil. "Lízej mi zadek, pořádně mi ho navlhčí"Megan vystrčila jazýček a začala lízat."Strč mi jazyk do zadku!" poroučela Brenda.Megan lízala dívčin zadek, celou minutu, než ucítla tvrdou drsnou hmotu... ochutnala to jazykem."Mrdej mě jazykem, špíno!" Brenda zavrtěla zadkem.Megan začala jazykem rejdit v zadku dovnitř a ven, dokud Brendina dírka nebyla úplně kluzká a od slin."Dobře špíno, otevři mi svou pusinu!" Brenda zavrčela a několikrát zatlačila, až začalo hovno vylézat. "Už leze...otevři pořádně pusu!"Kus hovna, dlouhý asi palec visel Brendě ze zadku. "Lízej to. Lízej to jako by to bylo lízátko!"Megan vystrčila jazýček a začala visící hovno olizovat Brendě ze zadku."Vsadím se, že moje hovno chutná lépe než tvoje, jsem mnohem mladší než ty. Pekně ho olizuj, jestě povyleze."A Megan poslouchala.Brenda ještě víc zatlačila, dokud nevylezl třípalcový kus hovna, který jí zůstal viset ze zadku. "Ukousni to!"Megan ukousla dvoupalcový kus hovna."Rozžvýkej to! SEŽER MOJE HOVNO, špinavá hubo!" poroučela Brenda .Megan začala žvýkat. Hrozně jí to chutnalo, přímo z dívčina zadečku a bylo to tak tvrdé, že musela žvýkat celé dvě minuty, než se jí to rozpustilo v ústech. Než to Megan stačila spolknout, řekla Brenda: "Chci aby sis tím vykloktala, aby ti to teplo z úst, přes rty, bradu, aby to ti to stékalo po krku! Vypadáš tak hnusně a odporně, ale co bych koneckonců čekala od hajzlu. RÁDA žereš hovna, viď? SHIT-EATER! JSI ODPORNĚ ZVRHLÁ! Jo, to jsi, Megan. Jsi víc než jen nechutná, jsi fakt odporně hnusná! Je to tak odporné, bála ses to dělat s jinou ženou, protože jsi do hoven blázen! Připravená na další sousto? VEZMI SI HO DO PUSINY, TY ZVRHLICE! Už leze, nech pusu otevřenou ... ale ty bys ji nechala otevřenou, i kdybys nemusela, viď? Hezky to rozžvýkej a pak to pusť do krku. ŽER HOVNA! ŽER MÁ PÁCHNOUCÍ HOVNA! To je tak odporný až je to nádherný ... jenom psy žerou hovna ... Ale já si myslím, že to dělají, jen aby měli něco teplého v ústech, ale ty to děláš protože se ti to líbí ... ne, ty to MILUJEŠ! Spolkni to! Tady ti posílám další sousto! Rozžvýkej to! Než to spolkneš, otevři pusu dokořán, chci vidět, jak moje hovno vypadá v tvé puse! Líbí se ti, když ti seru do pusy? Jasně že jo, vidím, jak jsi vlhká! Žereš to pravidelně? Vsadím se že jo. Nemůžeš se toho zlozvyku zbavit, viď?!. Už ani nevidím tvou červenou rtěnku, jak jsi zasraná. Polykej! Čubko! Ještě přidám, povoluji se, ale už je to budou měkkčí hovna. Žer moje hovna, ty odporná děvko. Vsadím se, že žereš i psí hovna ... že jo? Nějaké ti někdy přinesu! Polykej. Ták... strč mi nos do zadku, chci abys to OPRAVDU cítila, smrad z mého zadku. Chci ti posrat nos!"Jak Megan přilepila svůj nos Brendě na zadek, začala Brenda znovu srát a vše se nebohé Megan rozteklo po obličeji."To je ale pěkně hloupé takhle s tím šeredit! Ještě jednou ti ji naplním! Nesrala jsem tři dny ... OH, ty jsi tak hnusná! Takhle žrát hovna ... ale já už tě viděla ŽRÁT TVOJE VLASTNÍ HOVNA! Je žraní mých hoven lepší než tvých vlastních?""Mohla bys přijít zas další víkend?" zeptala se Megan, jen co Brenda přestala srát do jejích úst."Něco lepšího. Příště přijdu ještě se svou kamarádkou," slíbila Brenda. "Vem si, že už o tobě vyprávím.""Ty vyprávíš o mne i jiným lidem?" zeptala se Megan."Ano, kamarádkám. Připrav se na víkend!"Brenda odešla a Megan se šla omýt byla ráda, že konečně na takovéhle hrátky našla dívku a dychtivě očekávala další víkend!

Žádné komentáře: