O čem je tento blog?

Praha, Czechia
!!!!!!!!!!!!!! www.scat.webnode.cz !!!!!!!!!!!!!

pondělí 20. října 2008

Tip na Weekend XIV - kaviárový speciál

Naše dvě dvojice se se sešly v malém bytě na předměstí. Iveta s Blankou netušily, že se staly oběťmi svých manželů Romana a Tomáše. Myslely si, že jdou na klasický grupík. Dobře se najedli v restauraci, kde jim manželé dali malou dávku projímadla do pití. Sami si vzali také. Účinky se dostaví později.

Obě ženy si oblékly punčochy s otevřeným rozkrokem, lodičky a rukavičky z latexu. Pánové si vzali pouze rukavičky. Iveta se smála, když přivazovali Blanku na židli tak, aby zadečkem byla mimo židli. Blance se začínalo chtít kakat.
Oba muži potom položili Ivetu na igelitovou plachtu a přivázali jí nohy od sebe, tak že je měla jako při gynekologické prohlídce. Ivetě začínalo být ouvej, protože i její střeva se hlásila o vyprázdnění. Obě žadonily, aby je odvázali. Nepomohlo nic. Marně zatínaly svěrače. Blanka povolila první. Kakaové hovínko z ní vyklouzlo do Romanovy přistavené dlaně. Opatrně jej přenesl k ležící Ivetě a na jejím těle začali vytvářet ornament. Jak se Iveta vzpouzela, uvolnila svěrače. Na ten okakžik čekal Tomáš a plynule odebíral kaviár, že se ani nedotkl igelitu. Když dokončili malířskou práci na Ivetě, odvázali Blanku a ona se musela ohnout a rukama se držet židle. Oba muži se již vyprázdnili a začali kaviár roztírat Blance po ňadrech, zádech. Nakonec vzali potraninářskou folii a začali ji obtáčet kolem Blančiného těla. Pak do jejího análu Roman strčil svůj mohutný penis, až vykřikla. Kaviár se prodíral kolem kořene penisu. Jak Roman přirážel, bylo ho víc a víc. Nakonec se do Blančiné prdelky vyčůral.

Pod ležící Ivetou se dělala kaviárová kaluž. Tomáš jí zavedl hadici do prdelky a oba močili do trychtýře a lili vodu, potom její konec strčili do prdelky Blance a položili ji břichem na zem. Kaviárový zábal se ještě více rozplizl. Díky průhlednosti hadice, mohli oba muži sledovat, jak se Ivetin obsah přesouvá do Blanky, Honili si u toho penisy, které teď byly opatlány kaviárem. Nakonec odpojili Ivetu s Blankou od hadice a její obsah vylili na igelitovou plachtu. Nakonec jim musely na ty opatlané penisy natáhnout kondomy, lehnout si do té kaviárové kaluže a roztáhnout nohy. Oba do nich vklouzli. Obě se po prvních okamžicích zhnusení začaly cítit vzrušeně. Cítily, jak kondomy kloužou na kaviáru a ochotně otevíraly svěrače kdykoli potřeboval klistýr ze střev ven.

Když se muži udělali, stulily se ty dvě k sobě a začaly se hladit a líbat. Jejich těla klouzala po igelitu. Jejich těla klouzala po sobě a proplétala se. Oba se nad nimi rozkročili, přidřepli a zatlačili. Blanka s Ivetou přestaly a dívaly se láskyplně k řitním otvorům svých manželů. Když se trochu roztáhly, strkaly jim do nich prstíky. Nakonec kaviár začal padat na jejich kdysi bílá těla. Skoro se o něj rvaly a roztíraly si jej po těle. Nakonec se na ně oba muži vymočili. Jantarové proudy oplachovaly kousky kaviáru a plachta se stávala kluzčí a kluzčí. Blanka stále s potravinářskou folií na sobě, začala omotávat Ivetu. Obě se potom podobny hadům plazily pod a mezi nohama svých miláčků. Ti je skrápěli jantarovou močí. nakonec se obě setkaly, stouply si, roztáhly nohy, srazily lasturku na lasturku a začaly společně čůrat. Roman s Tomášem zbožně klečeli s tataženými dlaněmi a zachytávali do nich zlatavou moč. Roztírali si ji po těle a zředěný kaviár z nich stékal na plachtu.

Blanka s Ivetou se potom otočily k sobě zadečky a ještě naposledy zatlačily. Jejich kaviár se smíchával a stékal jim po stehnech, kde ho oba muži hbitě roztírali do punčoch. Obě mokré a opatlané kaviárem se cítily absolutně šťastně.

autorka: Katka

Žádné komentáře: